Tentacle leeft zich perfect in binnen het merk met prachtige designs. Heerlijke samenwerking!

Nienke SterenborgCountry Manager Natuurhuisje

Tentacle maakt samenwerken fijn. Ongeacht de stijl, altijd creatief.

Steven de MeijerOwner Strongbox

Content Creatie

Voor Natuurhuisje hebben we de nieuwe huisstijl succesvol omgezet in sprekende online content voor op social media, online activaties en paid advertising voor platformen als Pinterest en Google. Met een frisse en consistente visuele uitstraling hebben we de unieke sfeer van Natuurhuisje weten te vertalen naar de digitale wereld, waardoor we een betrokken online community hebben weten te bereiken en de merkbekendheid aanzienlijk hebben weten te verspreiden.

Bekijk case
Bekijk case

Huisstijl & Print

Let’s energize the brand! Bij Strongbox zijn we niet alleen krachtpatsers in huisstijlontwerp, maar ook betrokken bij het ontwikkelen van een complete merkidentiteit.

Bekijk case
Bekijk case

Concept & Design LJL Footwear®

Bij ‘Lach je Lens’ houden we van creativiteit en originaliteit, en dat zie je terug in het ontwerp van LJL Footwear. Elk paar is uniek en gedurfd, met een kleurenpalet waar je wild van wordt. Felgekleurde strepen en vrolijke patronen, zolang we maar buiten de lijntjes te kleuren. 

Bekijk case
Bekijk case

Black Lotus PREMIERE Event

Deze avond werd niet alleen Rico Verhoeven in het zonnetje gezet, maar ook Basic-Fit straalde volop met de geweldige Photobooth die wij voor hen hebben gemaakt! Vanaf de totale creatie van de booth tot het vastleggen van prachtige momenten tijdens de première in Pathé Tuschinski in Amsterdam, hebben we er een feestje van gemaakt!

Bekijk case
Bekijk case

Tentacle Studios

Tromgeroffel, want Tentacle ons reclamebureau met meer dan 15 jaar gecombineerde ervaring in multimedia, is nu officieel live! Wij zijn een betrouwbare en professionele partij die je ontzorgt in het creëren van content en communicatie die waarde toevoegt aan je merk, campagne, product en dienst.

Bekijk case
Bekijk case

Onze klanten

Met trots gewerkt voor