Social Media Content. Brand Activation and Advertising.

Natuurhuisje

Voor Natuurhuisje hebben we de nieuwe huisstijl succesvol omgezet in sprekende online content voor op social media, online activaties en paid advertising voor platformen als Pinterest en Google.  Met een frisse en consistente visuele uitstraling hebben we de unieke sfeer van Natuurhuisje weten te vertalen naar de digitale wereld, waardoor we een betrokken online community hebben weten te bereiken en de merkbekendheid aanzienlijk hebben weten te verspreiden.

Tentacle diensten

  • Social Media Content
  • Advertising
  • Content Creatie
  • Merkactivatie

Ambitie

Protect local biodiversity by inviting people to enjoy nature.

Door middel van betoverende visuele en inhoudelijke creaties streven we ernaar om een diepe verbinding tussen mensen en de natuur tot stand te brengen, waardoor het besef van de noodzaak om te beschermen en te koesteren wordt versterkt.

Intern betekenis geven aan de kernwaarden

Bij Tentacle geven we betekenis aan de visie van Natuurhuisje door deze te omarmen als ons kompas, ook op social media. We integreren de visie in onze contentcreatie en strategieën.

Creatie

Merkactivatie

Wij helpen Natuurhuisje met het opzetten van een online merkactivatie aan de hand van boeiende social media content en advertising, om het publiek uit te nodigen op een unieke manier de natuur te ontdekken en tegelijkertijd bewustzijn te creëren voor duurzaamheid en natuurbescherming.

Mens en natuur

Visie

Bij Natuurhuisje is het onze visie om het evenwicht tussen mensen en de natuur te herstellen. Met een vleugje creatieve magie creëren we betoverende content die je uitnodigt om de natuur opnieuw te omarmen.