Nothing Beats The Outdoors.

Strongbox

Let’s energize the brand! Bij Strongbox zijn we niet alleen krachtpatsers in huisstijlontwerp, maar ook betrokken bij het ontwikkelen van een complete merkidentiteit.

Tentacle diensten

  • Huisstijl
  • Drukwerk
  • Eventmarketing
  • Visual identity
  • Communicatiemiddelen

Huisstijl

Het Merk

We zijn begonnen met het bedenken en realiseren van een uniek logo dat de kern van Strongbox weergeeft. Zakelijk, maar met een vleugje speelsheid, zorgen wij voor sprekende belettering, unieke ontwerpen en realisatie van shirts voor op events, beachvlaggen en allerlei andere communicatiemiddelen.

Creatie

On & Offline

Wij bieden een creatieve en unieke benadering van on- en offline reclame, waarbij we op maat gemaakte oplossingen ontwerpen om jouw merk te laten opvallen. Van pakkende campagnes tot opvallende belettering op voertuigen en kleurrijke spanddoeken op strategische locaties zoals bij Strongbox, wij streven ernaar om je merk een blijvende indruk te laten geven.

Nothing Beats The Outdoors

StrongBox betekent meer ruimte voor sport en beweging! Ontdek deze innovatieve SportBoxen voor bedrijven, clubs en steden. Boost de activiteit en breng plezier in elke omgeving. Zij helpen je bij het creëren van extra sportinfrastructuur die mensen echt in beweging zet!

identiteit

Merkbeleving

Een sterke merkidentiteit is een must-have, maar laten we niet vergeten dat het ook gewoon leuk moet zijn voor de gebruiker! Het draait allemaal om het creëren van een ervaring die naadloos aansluit bij hun beleving. Door de merkwaarden, het ontwerp en de communicatie af te stemmen op hun behoeften en verwachtingen, bouwen we een band op die zo sterk is dat ze niet kunnen wachten om weer met ons te connecten. Let’s energize the brand!

Events

Be part of it

Strongbox streeft er naar om jou een merk te bieden waar je onderdeel van wilt zijn! Maak deel uit van een inspirerende community, waar je samen bouwt aan een sterke en betrokken levensstijl.